top of page
  • jonny

Yanick Vercleyen zwarte gordel

Bijgewerkt op: 26 jun. 2022

3 jaar lang wachten op het finale examen voor Yanick Vercleyen voor het behalen van zijn -zwarte gordel G-versie. Daar was corona de oorzaak van…

Eindelijk kwam vanuit JudoVlaanderen het verlossend berichtje: examen voor bruine en zwarte band G-systeem gaat door op zaterdag 18 juni 2022.

Omdat er kandidaten waren uit DAIS, Bazel, Hasselt en De Buitelaars werd ook nu gekozen om de proeven door te laten gaan in Lokeren.

De officiële JV-examenjury bestond uit Leen Ongena en Rudy Everaert.

Silvia Buyssens van judo-Vlaanderen was aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Het examen wordt verdeeld over drie modules: Een module die de kata evalueert, een module die Nage Waza (rechtstaand werken) evalueert en een module omtrent de Katame Waza (grondwerk).

Yanick had de module kata en rechtstaand werken reeds achter de rug in december 2019. In normale omstandigheden zou de laatste module grondwerk gevolgd zijn in mei 2020. Maar daar had corona dus al die tijd een stokje voor gestoken.

De voorbije maanden had hij zich, samen met trainer Martin Minnebo, super hard voorbereid op deze dag. Niet alleen bij de Buitelaars maar ook in JC Zwijnaarde.

Uiteraard spannend dit examen. Maar hij kon het!! Met lof der jury.

Hij kreeg dan ook uit de handen van Leen en Rudy zijn welverdiende zwarte band, G-versie.

Super proficiat aan Yanick!!!

Hartelijk dank aan Martin voor de deskundige begeleiding en het vele geduld!

Ook dank aan Leen, Rudy en Silvia van judo-Vlaanderen.

Zeker ook niet te vergeten, trainers, Peter en Jonny en de twee fantastische assistent trainers Luc en Werner. Een dikke dank jullie wel.

Hierbij een aantal foto's.
102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page