top of page
  • jonny

verwenweekend in Haringe

Bijgewerkt op: 6 sep. 2019

30 augustus 2019 tot 1 september 2019


Van vrijdagavond 30 augustus 2019 tot zondagnamiddag 1 september 2019 ging in het dorpshuis in Haringe ons verwenweekend door samen met de G-voetbalclub van Kompas.

Na aankomst en installatie vertrokken we naar de bowling in Poperinge om er een smakelijke spaghetti te eten en daarna gezellig samen 2 spelletjes te bowlen.

Zaterdag was het reeds vroeg vertrekken naar Bellewaerde Ieper. Een superleuke dag. Bezoek aan de dieren, genieten van de vele uitdagende attracties, aanschuiven voor een lekker buffet.

Na de lange vermoeiende dag nog wat gezellig bijpraten en dan slapen.

Na een uitgebreid ontbijt op Zondagmorgen gaat het richting Poperinge. In de voormiddag is judo gepland, onze eerste training van het nieuwe werkjaar. Dit onder leiding van Wendy en Stacy van JC Poperinge. Ook onze voetballers doen mee. Hier een grote verrassing want opeens verschijnt daar Jean-Marie De Decker en zoon Dimitri. Uiteraard een super training.

In de namiddag is er een voetbaltraining voor allen. Leuk.

Aansluitend elkaar uitwuiven en moe maar voldaan naar huis. Iedereen vond het een prima verwenweekend. Wij zijn er blij om. We denken reeds aan het verwenweekend van volgend jaar….93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page