top of page
  • jonny

Kip aan 't spit de Buitelaars 2022Na de laatste mooie uitgifte Kip aan ’t Spit op 23 maart 2019 viel alles een beetje stil. Corona maakte heel veel onmogelijk. Alle voorbereidingen en inspanningen ten spijt moesten de plannen voor 2020 en 2021 opgeborgen worden.

Daarom waren we zo blij dat voor 2022 het licht op groen gezet werd. Dus opnieuw met zijn allen kunnen samenkomen en gezellig tafelen op zaterdag19 maart 2022.

De voorbereidingen verliepen soepel maar niet altijd even voorspelbaar. Een nieuwe kippenboer contacteren, vernieuwde afspraken met BAVO en de vormgeving van de kaarten zijn er enkele voorbeelden van. Aan het algemene concept wilden we verder niets veranderen. Dus voor het culinaire zelf, drankbedeling, concept van de tombola, enz. bleef het bij het oude….

Gelukkig konden we opnieuw beroep doen op de welwillende medewerking van onze vrijwilligers, waarvoor superveel dank.

Met 80 deelnemers was de opkomst minder dan de jaren voor corona. Toch binnen onze verwachtingen rekening houdend met de gezondheidstoestand momenteel. Voor heel veel mensen toch nog wat afwachten…We denken dat dit de komende jaren wat zal kenteren als corona en/of griep wat minder dwingend aanwezig zijn.

Achteraf bleken de meeste mensen tevreden. Al bij al dus een mooie uitgave 2022. Dus ook tevreden organisatoren…

We tippen alvast op een nieuwe afspraak in 2023. Van zodra we de datum hebben communiceren we die, zodat je die in jullie agenda kan prikken!75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page