top of page
  • jonny

Inclusiefeest op zaterdag 13 mei 2023

Op zaterdag 13 mei 2023 namen wij deel met de organisatie van Stan aan de Inclusie dag in het zeepreventorium in de Haan aan zee, verzorgd door de Lions club De Haan.

Wij vertrokken om 9.30 uur in de Pintelaan aan onze dojo met een grote bus, een 50 tal leden van Stan Gent Eeklo en een aantal dozen papieren strandbloemen die we met onze groep van de Buitelaars hadden gemaakt.

Na een hartelijk onthaal begon het vrij podium om 10.30 uur met tal van optredens. Onze judoka Luc Naessens bracht het liedje van Elvis Presley Can’t help falling in love“ op een fantastische wijze.

Na alle optredens kreeg iedereen een lunchpakket en konden we op het strand de papieren strandbloemen in de vorm van een groot hart gaan bewonderen. Dit hart van bloemen werd opgedragen aan alle moeders daar het op zondag 14 mei 2023 moederkensdag was.

Na de lunch konden we het optreden van Sam Gooris volgen die zoals altijd iedereen meekreeg om te genieten van zijn gekende liedjes. Enkelen slaagden erin om achteraf een foto met hem te nemen.

Daarna kwam Balthasar Boma met zijn slagerparade. Iedereen kon meezingen en aan enthousiasme was er geen gebrek. Na zijn optreden nam Marijn De Valk de tijd om met iedereen die het wou op de foto te staan. Enkelen van onze groep zijn daar gretig op in gegaan.

Daarna keerden we met onze zeer vriendelijke chauffeur terug naar Gent.38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page