top of page
  • jonny

Even mijmeren...Kip aan 't spit

Zaterdag 23 maart 2024. Na een lange en wat moeilijke zoektocht naar een geschikte locatie voor onze traditionele kip aan ’t spit konden we opnieuw met zijn allen samenkomen en gezellig tafelen.

Daar de school sint-Bavo niet meer toegankelijk was ging dit jaar het evenement door in de zaal van de parochiale werken van Ledeberg op het Ledebergplein 21.

De voorbereidingen namen wat meer tijd in beslag daar we ook borden moesten huren en we geen mogelijkheid meer hadden om frietjes te laten bakken. Dus het was een editie met koude aardappelen en brood. We konden ook geen beroep meer doen op onze vertrouwde kippenleverancier en moesten op zoek naar een andere leverancier. Wat ook gelukt is en het leverde ons lekkere kippen. Voor de rest waren er terug lekkere groentjes. 

De tombola met speelkaarten hebben we behouden maar nu met halve kaarten, één in de hand en één in de mand.

We hadden 5 mooie prijzen: 2 fruit-, 1 welness en 2 verwenmanden.

De voorbereiding van onze Kip aan ’t Spit vergt uiteraard veel organisatie, inzet en werk van vele handen. Gelukkig konden we opnieuw beroep doen op de welwillende medewerking van onze judoka’s, ouders en vrijwilligers, waarvoor superveel dank.

Met 121 deelnemers was de opkomst terug in stijgende lijn. We waren heel blij om een aantal oude bekenden terug te zien.

Iedereen vertrok tevreden huiswaarts. Dus ook tevreden organisatoren en aandachtspunten voor de volgende editie…

We tippen alvast op een nieuwe afspraak in 2025. Van zodra we de datum hebben communiceren we die, zodat jullie die in jullie agenda kunnen prikken en deze datum alvast vrijhouden!

Foto’s geven een sfeerbeeld weer.
50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page