top of page
  • jonny

Coronaproof trainingen van 22 mei tot 26 juni 2021

Door versoepeling van de corona-maatregelen zijn we vanaf 22 mei 2021 terug beginnen trainen in Gent. Intussen dus reeds 6 live trainingen. Dit parallel aan de 14-daagse online-trainingen vanuit JudoVlaanderen.

Aanvankelijk kon het alleen buiten. We hadden een vrij behoorlijke opkomst en iedereen had er duidelijk zin in. Uiteraard was alles super coronaproof.

Voor onze eerste training moesten we uitwijken onder een afdak daar de weergoden ons op dat moment niet echt gunstig gezind waren.

De vier volgende trainingen waren wel mogelijk buiten op de parking en op het buiten-basketveld. Tweemaal schitterende zon en dan was het mogelijk om de matten buiten te leggen en toch al even echt een judogevoel te krijgen.

De andere zaterdagen was het minder zonnig en zelf soms een beetje miezerig. Zonder matten hebben we dan aan conditietraining en aangepaste judooefeningen gedaan.

De laatste zaterdag besloten we om in onze goed verluchte dojo te trainen op onze vertrouwde matten. Oef, dat was weer echt judoën!

Nu is het even vakantierust. We zien elkaar terug tijdens ons sportweekend, 3,4,5 september en daarna de eerste training in onze dojo in Gent op zaterdag 11 september 2021.

Veel verder verhaal zullen we niet vertellen daar de foto’s voor zich spreken…


83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page