top of page
  • jonny

Tornooi La Pommeraie 2019

Op zaterdag 27 april 2019 namen we deel aan het tornooi in La Pommeraie. We vertrokken vroeg in de morgen met 15 enthousiaste judoka's. Na een leuke rit door de Vlaamse velden werden we zoals altijd hartelijk ontvangen.Iedere aanwezige club werd voorgesteld en de nationale hymnen weerklonken in de mooie sporthal. Na een gezamenlijke opwarming in de voormiddag mochten de dames hun wedstrijden afwerken.
Op de middag kregen we een leuker belegd broodje, drankje, appel en een koek.

Na de middag kwamen de heren aan bod.


Onze judoka's van de Buitelaars haalden hier ook terug mooie resultaten.

Een gouden medaille was er voor:

Werner Schoep, Kimberley Goethals en Benny Meirlaen.

Mochten een zilveren medaille meenemen: Eveline Pypaert, Paula Muls, Yanick Vercleyen, Bart Van Heddegem, Jeroen Daeyaert en Tom De Baere, Haalden een bronzen medaille: Kristof Van den Broeke, Ronny Calle, Karel Tusschans, Marc De la Rivière,Luc Naessens en Eddy Gyselinck.
68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page