top of page
  • jonny

Tornooi Dais 2019

Bijgewerkt op: 7 mei 2019

Op zondag 31 maart 2019 namen de Buitelaars deel aan het DAIS-tornooi in Lennik.We reden ernaartoe met een busje en individuele auto’s. Het was een nieuwe locatie voor dit tornooi en het was even wennen maar alles verliep vlot. De wedstrijden verliepen op één mat en er waren een 67-tal deelnemers. Daardoor kon iedere wedstrijd door iedereen gevolgd worden en dat geeft een gezellige sfeer. De buitelaars hebben terug hun beste beentje voorgezet en allen haalden ze een mooie medaille.Goud voor: Kimberley Goethals, Ronny Calle, Luc Naessens Zilver voor: Eveline Pypaert, Kristof Van den Broeke, Tom de Baere, Marc De la Riviére, Karel Tusschans. Brons voor: Karel van Landschoot, Kelly Bonte, Paula Muls.


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page