top of page
  • jonny

Demonstratie Reva-beurs

Om de 2 jaar gaat in Flanders Expo Gent de REVA-beurs door.

Dit jaar van 25 tot 27 april 2019.Een beurs, speciaal informatief naar aanpassingen en hulpmiddelen wonen en mobiliteit, voorzieningen voor mensen met een beperking, hulpinstanties toe. Vanuit Parantee-Psylos is er gedurende die dagen een aanbod G-sport.De Buitelaars gaven, gedurende een klein uurtje, een demonstratie G-judo op donderdag 25 april. Wij waren met een 10-tal judoka's. Heel leuke ervaring en vrij veel interesse van publiek.Goede gelegenheid om G-sport in het algemeen en G-judo bij de Buitelaars te promoten. Dank aan Parantee-Psylos dat we er mochten bij zijn.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verwenweekend in Nieuwpoort

7-9 september 2018 Komend weekend hebben we ons jaarlijks verwenweekend in De Slikke Nieuwpoort. Het verwenweekend betekent altijd gezellig samenzijn, (super)lekker eten, judo, zwemmen, kampvuur en zi

bottom of page