top of page
  • jonny

Paashazentraining

Bijgewerkt op: 1 mei 2019

Op 6 april 2019 organiseerde de Buitelaars een paashazentraining. Het idee was gegroeid op de kerstmutsentraining op 15 december 2018 in Berlare.Judoka's van Berlare, Lokeren en Bazel waren uitgenodigd om deel te nemen. De training verliep in een aangename, leuke en sportieve sfeer geleid door onze drie trainers, Peter, Martin en Jonny.Na de training werd iedereen verwend met lekkere hotdogs en een drankje. Paaseieren mochten er ook niet ontbreken, voor ieder was een mooi zakje voorzien. Dit alles werd verzorgd door een aantal ouders van de judoka's.Iedereen vertrok tevreden terug naar huis.


74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verwenweekend in Nieuwpoort

7-9 september 2018 Komend weekend hebben we ons jaarlijks verwenweekend in De Slikke Nieuwpoort. Het verwenweekend betekent altijd gezellig samenzijn, (super)lekker eten, judo, zwemmen, kampvuur en zi

bottom of page